Jos ohjeet eivät palvele tarvitsemallasi tavalla, voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä oheisella lomakkeella. Yhteyden saa vaihtoehtoisesti myös sähköpostitse sekä puhelimella.

Palaa asiakaspalvelu-sivulle

Webhotellipalvelut

Webhotellipalvelumme ovat helppokäyttöisiä suomenkielisen hallintapanelin ansiosta.

Hotellipaketeissa voit valita itsellesi riittävän kotisivutilan, sekä tarvitsemasi määrän tietokantoja.

Haluamasi wehotellipalvelun voit valita etusivulta klikkaamalla valitsemasi paketin osta-painiketta. Tilauslomakkeella voit valita tarvitsemasi lisäominaisuudet. Palvelutilauslomakkeella voit myöhemmin muuttaa tilaamaasi webhotellipalvelua.

Webhotellipalvelun ominaisuudet

Webhotellit sisältävät rajoittamattomasti sähköpostilaatikoita, sähköpostiohjauksia ja postituslistoja.

Lisädomaineja voi palveluun liittää rajoittamattomasti. IX2500, IX5000 ja IX10000 sisältävät rajoittamattomasti MySql-tietokantoja.

Asennettavat julkaisujärjestelmät ja sivunteko-ohjelmat saattavat vaatia tietokannan.