Jos ohjeet eivät palvele tarvitsemallasi tavalla, voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä oheisella lomakkeella. Yhteyden saa vaihtoehtoisesti myös sähköpostitse sekä puhelimella.

Palaa asiakaspalvelu-sivulle

SpamAssassin

SpamAssassin on tehokas roskapostin suodattaja, jota voi hallita cPanelissa.

1. Kirjaudu cPaneliin.
  2. Sähköpostin hallintatyökaluista valitse SpamAssassin.
  3. Ota roskapostin suodatin käyttöön (SpamAssassin is currently Enabled).
  4. Valitse suojaustaso väliltä 1-10 (Huomautus: 5 on oletusasetus ja erittäin tehokas. Suurempi luku, sitä varovaisempi asetus.)

Automaattinen roskapostin poisto:

1. Voit automaattisesti poistaa viestejä ja merkitä ne roskapostiksi. Valitse viestien määrä jolloin posti luokitellaan roskapostiksi automaattisesti.
  2. Voit luoda halutessasi oman kansion, johon roskapostit ohjautuvat.

Voit myös muokata omia roskapostiasetuksia mm. listojen muodossa.

Sähköpostin salasanoista

• Muista salasanasi. Älä kirjoita sitä muistiin ja esim. tallenna tietokoneesi tiedostoihin.
  • Älä jaa salasanaa muille.
  • Vältä käyttämästä samaa salasanaa ja käyttäjätunnusta.
  • Älä luovuta salasanaa, jos et voi olla varma sen käyttäjästä ja käyttötarkoituksesta.
  • Vältä kirjautumisia julkisista tietokoneista.
  • Uusi salasanasi säännöllisesti (tärkeissä salasanoissa 1kk suositus).

Salasana vinkki:

• Vältä sanakirjoista löytyviä sanoja..
  • Vältä tuttuja kuten puhelinnumero, syntymäaika, nimet.
  • Käytä numeroita, kirjaimia (isoja sekä pieniä) sekä erikoismerkkejä (suositus).
  • Käytä useampia merkkejä 8+