Jos ohjeet eivät palvele tarvitsemallasi tavalla, voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä oheisella lomakkeella. Yhteyden saa vaihtoehtoisesti myös sähköpostitse sekä puhelimella.

Palaa asiakaspalvelu-sivulle

Softaculous

Mikäli tilaamaasi hostingpakettiin kuuluu Softaculous -skriptikokoelma, löytyvät skriptit cPanelin Softaculous painikkeen alta. Huom! IX Finland Oy tarjoaa ohjelmat ja mahdollisuuden skriptien helppoon asentamiseen. Voimme opastaa asentamisessa, mutta itse ohjelmiin emme anna käyttötukea tai opastusta. Ohjelmien valmistajilla on omat sivustonsa ja käyttäjäryhmiä, joilta voi hakea apua. Joihinkin Softaculousin sisältämiin skripteihin löytyy suomen kieli suoraan tuettuna, useisiin suomen kielen tiedostot ovat saatavana netistä lataamalla. Asiakas asentaa ne omalla vastuulla. Lista saattaa muuttua tai laajentua Installatronin päivitysten yhteydessä.