Jos ohjeet eivät palvele tarvitsemallasi tavalla, voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä oheisella lomakkeella. Yhteyden saa vaihtoehtoisesti myös sähköpostitse sekä puhelimella.

Palaa asiakaspalvelu-sivulle

FTP

Käytä tiedostojen siirtoon jotain ftp-ohjelmaa esim. Filezilla. Tiedostojen, joiden haluat näkyvän kävijöille, tulee sijata public_html kansiossa. Tee www etusivustasi index.htm niminen. Siirrä sivusi IP:n kautta: aseta palvelimen nimeksi ip-osoite ja siirra tiedostosi public_html alueelle Siirrä sivusi domainin kautta: aseta palvelimen nimeksi verkkotunnuksesi ja siirrä sivusi public_html alueelle Käytä kirjautumiseen käyttäjätunnustasi ja salasanaasi